Λίγα λόγια για εμάς

Η STATUS IN – Κ. Σ. ΚΟΥΒΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών plexiglas από το 1996 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο προσωπικό της, ο πλέον σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της με μηχανήματα κοπής laser και θερμοδιαμόρφωσης, οι αξιόπιστες συνεργασίες της, οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το δυναμικό  πελατολόγιό της εταιρίας μας εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της καθώς επίσης και την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της και την αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με το υλικό και τις εφαρμογές του καθώς και να σας βοηθήσουμε να προβάλετε τα προϊόντα σας ή να διακοσμήσετε το χώρο σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκοπός & όραμα

Σκοπός μας είναι η αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας, της υποδομής και του ανθρώπινου δυναμικού της στην κατεύθυνση παροχής υψηλού επιπέδου προϊόντων με επικέντρωση στον πελάτη, την ασφάλεια και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Όραμα μας είναι, μέσα από τη συλλογική μας προσπάθεια, να αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της εταιρίας όσον αφορά τα προϊόντα μας, και να αυξήσουμε την παραγωγή μας, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας, υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους, διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό και το πελατολόγιο μας. Έτσι θα  παραμείνουμε θα εδραιώσουμε και θα διευρύνουμε τη θέση μας στην αγορά ως εταιρία που κατασκευάζει άριστα ποιοτικά προϊόντα με ασφαλείς διαδικασίες και σεβασμό στους εργαζόμενους και τους πελάτες μας.

Φιλοδοξία μας είναι να εδραιωθούμε ως εταιρία με ισχυρές, διαφανείς αξίες, με τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς. Μέσα από την ικανοποίηση των πελατών μας αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε και να προσφέρουμε ακόμα πιο πολλά.